Η εταιρία μας ΤΣΑΡΔΑΚΛΗΣ Σ. & ΣΙΑ Ο.Ε. συνεργάζεται με πολλά καταστήματα Παπουτσιών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο προμηθεύοντας τα με τα Παιδικά Παπούτσια Oscal (αγόρι) και Fenecia (κορίτσι).

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη χονδρική πώληση, το οργανωμένο δίκτυο διανομής των παραγγελιών και η διαχρονική μας σχέση με το πελατολόγιο, αποτελούν την εγγύησή μας στην αγορά και τη σφραγίδα ότι κάθε συνεργασία μας με όλα τα καταστήματα έχει χτιστεί με εμπιστοσύνη και αμοιβαία υποστήριξη.

Σε όλες τις πωλήσεις B2B, γίνονται ειδικές τιμές τις οποίες μπορείτε να δείτε εάν μας στείλετε ένα email με το ενδιαφέρον σας να ενταχθείτε σε αυτό το δίκτυο συνεργατών μας.

Γιατί να τοποθετήσετε τα παπούτσια Oscal και Fenecia στο μαγαζί σας;

Τα παπούτσια Oscal και Fenecia ξεχωρίζουν με την ποιότητα κατασκευής και την ομορφιά τους. Κάθε χρόνο ανανεώνουμε τα μοντέλα, σύμφωνα με τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας στο παιδικό παπούτσι, πάντα σύμφωνα με τις δικές μας αισθητικές παρεμβάσεις! Επίσης, σαν κατασκευαστές του παιδικού παπουτσιού από το 1974 και λάτρεις των υποδημάτων φροντίζουμε πάντα τα παιδικά ποδαράκια να πατούν σε εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής παπουτσάκια, που δεν θα αφήνουν σημάδια πόνου.

Τέλος, με την επένδυση της εταιρίας μας στο διαφημιστικό κομμάτι, τα παπούτσια Oscal και Fenecia έχουν γίνει γνωστά σε όλη την Ελλάδα και οι καταναλωτές τα ψάχνουν στα καταστήματα της γειτονιάς τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας κι αποκτήστε έναν σύμμαχο και έμπιστο συνεργάτη.

Πολύ απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε.

ΝΕΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ

Σύνδεση