Η αποστολή των προϊόντων εντός Ελλάδος γίνεται με τον εξής τρόπο: Για αγορές άνω των 35€ το κόστος παράδοσης και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για αγορές κάτω των 35€ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται ο πελάτης με κόστος παράδοσης 3 Ευρώ ενώ κόστος αντικαταβολής δωρεάν. Η πιθανή επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος γίνεται δωρεάν.

Πληροφορίες Παράδοσης

Από τη στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας η αποστολή της θα πραγματοποιηθεί εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Παράδοση / Αποστολή

Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων

1. Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται απόδειξη πληρωμής. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Παράδοση εντός της Ελληνικής Επικράτειας

2. Η  Σ. Τσαρδακλής & ΣΙΑ Ο.Ε. θα κάνει τις παραδόσεις των προϊόντων με τη Ελτά Courier.

3. Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει για λόγους όπως:
α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση
β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

4. Το κόστος παράδοσης γίνεται με τον εξής τρόπο: Για αγορές άνω των 35€ το κόστος παράδοσης και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για αγορές κάτω των 35€ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται ο πελάτης με κόστος παράδοσης 3 Ευρώ και κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν. Η πιθανή επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος γίνεται με κόστος 4€ και τα επιβαρύνεται ο πελάτης.